Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Φασιστική Μπερλουσκονική επίθεση στα blogs ετοιμάζει η κυβέρνηση



Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η κυβέρνηση πιέζεται να περάσει νύχτα για τα blogs και να ζητήσει την επωνυμία τους. Όπως έκανε ο Μπερλουσκόνι που όμως θεωρείται φασίστας στην Ιταλία και τα blogs τον έχουν ξετινάξει. Η διαφορά όμως είναι πως η ηθική του Μπερλουσκόνι δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή του Παπανδρέου ούτε και η Ελληνική νομοθεσία με την Ιταλική που δεν σέβεται στοιχειώδεις Ευρωπαικούς κανόνες.

Θέλετε να είναι επώνυμα τα blogs επειδή νομίζετε ότι έτσι θα τα φιμώσετε; ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.

Θα κλείσουν κάποια και αυτά που θα μείνουν ανοιχτά όχι μόνο θα είναι χειρότερα και με ονόματα αλλά δεν θα μπορείτε να τα πλησιάσετε με κανέναν τρόπο.

Για κάποιον που σκέφτεται λογικά, η λύση που προτείνει η κυβέρνηση είναι η καλύτερη για να μπορείς να γράφεις ότι θέλεις χωρίς...


να σε ενοχλούν και να απειλούν να μπούνε στο σπίτι σου και να σε διαπομπεύσουν. Όποιος θίγεται ας πάει στο δικαστήριο να δικάζεται μετά από 2-3 χρόνια όταν δεν θα είναι πια στα ...πάνω του και άντε γεια.

Να έχει και από πάνω του μια ολόκληρη blogoσφαιρα να του ρίχνει κάθε τρεις και λίγο για ότι στραβό κάνει.

Η οργή του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και γιαυτό ό,τι μέτρο και αν πάρετε δεν είναι αρκετό. Ξέρετε γιατί;

Μπορούμε να συνεχίσουμε να γράφουμε όπως και τώρα παρά τους φασιστικούς νόμους που θέλετε να επιβάλλετε. Το θέμα δεν είναι τα blogs αλλά αυτή που γράφουν σε αυτά. Δεν σας...κόβει το καταλάβετε; Τους προσεγγίσατε με το καλό και είδατε ότι δεν είναι σαν τους άλλους να τα αρπάζουν. Και τώρα πάτε με το ...κακό να τους απειλήσετε. Όμως το troktiko θα παραμείνει ανοιχτό με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Και να είναι να βάλουμε ονόματα θα το κάνουμε ευχαρίστως όπως π.χ. ο Πέρεζ Χίλτον ή άλλοι bloggers.

Όμως μαζί μας θα πάει να καταθέσει όνομα και ο Γ.Παπανδρέου και η Ντόρα και όσοι έχουν blogs θα μπούνε στην διαδικασία του εξευτελισμού ή να το κλείσουν ή να πηγαίνουν να δηλώνουν ονόματα!!!

Καλούμε όλους τους bloggers να συνεχίσουν τις επιθέσεις τους στο σάπιο πολιτικό σύστημα και να μην φοβηθούν. Αν υπάρξει νόμος εδώ είμαστε να τους καθοδηγήσουμε τι πρέπει να κάνουν για να μην έχουν πρόβλημα.

Όπως βλέπετε δεν φοβόμαστε κ.Χάρη Καστανίδη και περιμένουμε από εσάς να διαψεύσετε ή να επιβεβαιώσετε την φίμωση των blogs που δεν την τόλμησε ούτε και ο Παυλόπουλος!

Θα δεχθείτε να γίνεται η πρώτη κυβέρνηση που θα ακολουθήσει τον Μπερλουσκονισμό της δεξιάς στην χώρα μας;

Εμείς με χαρά θα αποδεχθούμε όποια και αν είναι, την απόφασή σας. Εδώ θα είμαστε.

Μεγαλοεπιχειρηματίες(π.χ. Βγενόπουλος), πολιτικοί (Καστανίδης, Αβραμόπουλος κ.α), κορυφαίες επιχειρήσεις (Ζαγόρι, vivartia) μπήκαν στην διαδικασία να απαντήσουν σε αναγνώστες που τους έκριναν. Από αυτό τον διάλογο βγήκαν κερδισμένοι γιατί έδειξαν ότι δεν έχουν να κρύψουν τίποτα και ακόμα και αν κάποιοι άλλοι έκαναν λάθος ξέρουν να συγχωρούν ή να ζητούν και συγνώμη(αν χρειαστεί).

Σε περίπτωση όμως που περάσει τέτοιος νόμος κ.Καστανίδη τότε να γνωρίζετε δύο πράγματα:

1). Παύει πλέον να υπάρχει διάλογος και θα τον κάνουμε εμείς με όποιους θέλουμε και με τους υπόλοιπους στα δικαστήρια...

2). Θα αναγκαστείτε να δώσετε ΚΡΑΤΙΚΕΣ διαφημίσεις και το troktiko θα φλομώσει στο χρήμα. Εμείς θα το δίνουμε σε ιδρύματα και σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Όμως βάσει τις επισκεψημότητας και επειδή είμαστε πρώτοι θα έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο στην διαφήμιση.

Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου