Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Mηνύματα για τις πυρκαγιές και το ΣΚΑΪ



Πέρσι φωτιά ο Προτοσάλτε του ΣΚΑΙ έλεγε δεν υπάρχει συντονισμός δεν γίνονται συντονισμένες προσπάθειες θα καεί η Αττική όλη...


Φέτος Προτοσάλτε όλα πάνε ρολόι παίρνουν τηλέφωνο κάτοικοι και ζητάνε βοήθεια και τους λές μα τι λέτε τώρα όλα είναι συντονισμένα...
Αλτσχείμερ μας πέρασες; Ντροπή για την αμεροληψία σου και απόσταση απο πολιτικές τοποθετήσεις σε ώρες κρίσης.. σας σιχαθήκαμε!
--------------------------------------------------
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.Περυσι ο ΥΠΑΡΧΗΓΟς πυροσβεστικης κ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ κατηγορηΣΕ συναδελφους του οτι με αλλοπροσαλλες ενεργειες και εντολες δεν απετρεψαν την καταστροφη στην Ανατ.Αττικη.ΦΕΤΟΣ οκ.αυτος ειναι ΑΡΧΗΓΟΣ και του ετυχε παλι πυρκαγια στην ανατ.αττικη.Προσπαθει μαθαινω για το καλυτερο αλλα ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ειναι το ιδιο..ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.γΙΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩς ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕς.ολα εδω πληρωνονται ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ! ς ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙς ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

-----------------------------------------------------------------------------------

"Επειδή τα περσινά γεγονότα είναι πολύ πρόσφατα με τις πυρκαγιές, ένα έχω να πω. Η αντιμετώπιση των φετινών πυρκαγιών σε σχέση με αυτές των περσινών από τα ΜΜΕ βγάζει μάτια και… κουφαίνει αυτιά! Πέρσι λοιπόν δεν υπήρχε οργάνωση (καμιά αντίρρηση) ενώ φέτος υπάρχει (χαχαχαχα!). Πέρσι δεν έφταιγαν οι άνεμοι, φέτος φταίνε. Πέρσι δεν έδιναν μάχη οι πυροσβέστες και οι πιλότοι μας με τις φωτιές, φέτος δίνουν μάχη… Αυτά τα λίγα κατάλαβα από τα φερέφωνα του ΣΚΑΙ. Όσο για τα άλλα κανάλια είναι από πέρσι σε άλλη χώρα… "

Αναγνώστης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου