Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Συμπλoκές στην Λαμία λόγω Handball

Λόγω της διεξαγωγής του final4 του Handball έχουν ερθει στην πολη της Λαμίας φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Συμπλοκες με μολοτοφ και πολλους καμένους καδους, στο κέντρο της πόλης. Η Αστυνομική δύναμηανυπαρκτη. Βλεπω μονο λιγα οχήματα που και που. Και όπως πληροφορηθήκαμε αναμενονται χιλιαδες φιλαθλοι των δυο ομάδων χωρις εισιητηριο στην πολη της Λαμιας.
------------------------------------------------------------------------------
Άγρια επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη Λαμία.Οι οπαδοί των δύο ομάδων, έφθασαν τα ξημερώματα στη Λαμία, αφού το απόγευμα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του χάντμπολ.Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν στη Λαμία γύρω στις 6 τα ξημερώματα και στη συνέχεια προχώρησαν μέσα στο κέντρο της πόλης μέχρι τα γραφεία του συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ. Εκεί προκάλεσαν σωματικές βλάβες με μαχαίρι σε δύο φιλάθλους της ΑΕΚ, που βρίσκονταν στα γραφεία, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Στη συνέχεια έριξαν μολότοφ και τα γραφεία της αθηναϊκής ομάδας τυλίχθηκαν στις φλόγες. Με την επέμβαση αστυνομικών, οι οποίοι έριξαν δακρυγόνα και καπνογόνα, οι οπαδοί άρχισαν να υποχωρούν.
Αυτή την ώρα βρίσκονται αντιμέτωποι στην πλατεία Λαού, στο κέντρο της Λαμίας περίπου 250 οπαδοί της ΑΕΚ που άρχισαν να συγκεντρώνονται και από την άλλη πλευρά 200 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι περιμένουν ενισχύσεις.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εκτεταμένα επεισόδια στην Λαμία, Ήδη έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ η αστυνομία, που βρίσκεται εκεί μόνο με μια διμοιρία των ΜΑΤ, μάλλον περιμένει ενισχύσεις.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στην Λαμία μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και αστυνομικών
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τέσσερεις είναι οι τραυματίες από τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα στη Λαμία μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Οι οπαδοί έφτασαν στη Λαμία προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνα χάντμπολ. Οι ταραξίες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στην πόλη.
troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου