Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Assassin’s Creed II: Πωλήσεις

Η Ubisoft αποκάλυψε ότι το Assassin’s Creed II πούλησε “κοντά στα εννιά εκατομμύρια αντίτυπα” στο περασμένο οικονομικό έτος της εταιρείας, που τέλειωσε στις 31 Μαΐου του 2010. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι για το επόμενο επεισόδιο της σειράς, το Assassin’s Creed: Brotherhood, θα κυκλοφορήσει πρώτα μία multiplayer beta έκδοση πριν την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου το φθινόπωρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη beta θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της ερχόμενης E3. Προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι οι παίκτες θα αναλάβουν τον έλεγχο των Templars.

Όταν ανακοινώθηκε επίσημα το Assassin’s Creed II πέρσι τον Απρίλιο, η Ubisoft είχε δηλώσει ότι ο προκάτοχός του είχε πουλήσει οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα, γεγονός που σημαίνει ότι ο διάδοχός του το ξεπέρασε. Η εκδοτική εταιρεία έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι η σειρά θα είναι τριλογία, αλλά το Brotherhood, που ακολουθεί τις περιπέτειες του πρωταγωνιστή του δεύτερου μέρους, του Ezio Auditore, είναι ένα πρόσθετο επεισόδιο και όχι η συνέχεια της σειράς. Το αφεντικό της Ubisoft, Yves Guillemot, δήλωσε την πρόθεσή του η εταιρεία να κυκλοφορεί τίτλους από τα σημαντικότερα franchises της πιο συχνά και να περιλαμβάνουν multiplayer επιλογές.

πηγή: PC MASTER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου